Katapult Skåne

Katapult för Mångfald Skåne erbjuder många olika typer av stöd. Tillsammans med dig utformar vi ett paket som passar dig och dina behov. Nedan är några exempel vad som erbjuds:

Individuell coachning

Coachningen kan bestå av rådgivning och samtal om hur du bäst skall kunna utvecklas i den riktning du vill. Du kan också få konkret hjälp med att ta fram ett professionellt marknadsföringspaket med CV, hemsida, kvalitetsbilder, demoinspelning, text för pressrelease etc.

En personlig mentor

En mentor inom Katapult är en person som själv jobbar som frilansande dansare eller musiker. Genom att regelbundet träffa din mentor kan du få massvis med ny inspiration av en person som länge har jobbat inom branschen. Mentorn blir en sorts konstnärlig vän i branschen. Tillsammans med din mentor skall du kunna diskutera de svårigheter eller problem du stöter på under projekttiden.

Studiebesök hos arrangörer

Du får se olika typer av scener och möta personer som köper in föreställningar och konserter. Genom detta kan du få en uppfattning om vad arrangörerna vill ha.


Möjlighet att knyta kontakter med andra artister i branschen

Genom Katapult kan du lära känna andra frilansande artister i Skåne. Att ha ett stort kontaktnät är en viktig del för den som vill frilansa inom musik eller dans. Det är viktigt att andra musiker och dansare får veta om att du finns! Katapult arrangerar olika tillfällen för möten, t.e.x.. jamsessions och öppen scen.

Seminarier/workshops

Katapult erbjuder seminarier med olika teman.

Vi ordnar kurser i ämnen som vi tillsammans med er deltagare kommer fram till.

 

Vill du veta mer om Katapult i Skåne kan du kontakta:

 

Katapult Skåne
0709248466
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.